miercuri, 11 martie 2015

Trup dezbrăcat

Nu e de ajuns să îi vezi trupul gol în fața ta pentru a vedea persoana cu adevărat, dezbrăcată de secrete. Va fi fără haine dar cu multe lucruri de ascuns, cu temeri, complexe, dezamăgiri și răni care nu se văd pe corp. Trebuie să studiezi și să vrei cu adevărat să cunoști pe cel ce sta acum lângă tine, să dezbraci fiecare strat și să atingi esența. De acolo totul începe să fie real și autentic fără un ambalaj care te poate distrage din a iubi profund.

Atracția ține într-o oarecare măsură și de aspect, dar dacă se rezumă doar la atât, e ca o casă frumoasă pe o fundație șubredă, care nu se vede dar timpul va ruina toată măreția construcției. Dacă iubești doar fizicul celui de lângă tine este riscant și fragil, tu speri că acea casă va fi la fel de frumoasă și la interior, dar nu ai curajul din a te opri să-i admiri splendoarea îmbătătoare din afară. Trebuie să-ți dorești să sculptezi în inima ta chipul celui iubit și ochii tăi să fie oglinda în care să se reflecte chipul dragostei tale.

Mâinile tale descriu mișcări abracadabrante pe trupul persoanei iubite, ajungi să-i simți bătăile inimii care nu mai respectă nicio cadență, vorbele sunt de mult uitate, gândurile se sincronizează, rațiunea a fost învinsă de sentiment, acum sunteți voi, doua trupuri în care locuiește un singur suflet. O iubește așa cum un om care se îneacă iubește aerul și l-ar distruge să o aibă doar un pic. 

Niciun comentariu: