marți, 28 aprilie 2015

Cercul nesfârșit

Poate un angajament, o promisiune, o declarație de dragoste, o validare a unui eveniment posibil și probabil din viitor, dar EL a ales ca în acea seara simplă de primăvară să-i spună altfel te iubesc, oferindu-i cercul nesfârșit care era o punte între inimile lor. I-a dăruit un inel mic și fragil care poate i-a amintit de începutul relației dintre ei doi, dar în același timp l-a făcut să aprecieze prezentul alături de persoana dragă sufletului său.

Niciunul nu aștepta ca celălalt să confirme fapte din viitor care să fie declanșate de micul gest, doar se îmbătau cu zâmbetul de pe buzele partenerului, se cufundau în privirea plină de iubire și din îmbrățișarea care parcă îi transforma într-o singură persoană.

De la distanță erau doi tineri îndrăgostiți, dar când te apropiai îți dădeai seama că este mult mai mult de atât, un El și o Ea care pășeau mai sigur cu fiecare pas către o relație bazată pe iubire, respect și suport necondiționat. Se vedea în ochii lui că ar fi făcut orice ca să o știe mereu fericită și în siguranță, iar ea îi transmitea dragostea și liniștea prin simpla atingere plină de gingășie. Un cerc nesfârșit desenat atent în fiecare zi, care crește în inima fiecăruia dintre cei doi.