vineri, 20 martie 2015

Cutiuța cu sentimente

Desfaci ușor conținutul misterios al cutiuței și ești surprins să te găsești pe tine în interior, dar nu ești singur ci lângă tine este și ea. Descoperi acolo o fotografie pe care nu ți-o amintești că ai făcut-o, cu voi doi, în care sunteți foarte fericiți. Apoi după ce mai cercetezi atent interiorul mic al cufărului descoperi doar fotografii, pe unele ți le amintești, în unele te recunoști, iar în altele pari mai bătrân, în unele ea plânge, apoi este bucuroasă, în altele pur și simplu vi se citește iubirea în privire.

Curiozitatea te face să mergi mai departe și să examinezi, oare ce o să mai descoperi acolo? Apoi îți dai seama că pe spatele fiecărei imagini este un mesaj, sunt vorbe pe care ai fi vrut să i le zici, dar poate așteptai momentul potrivit, sunt cuvinte spuse când avea mai mare nevoie de susținere, sunt replicile poveștii voastre de dragoste. La unele nici nu înțelegi mesajul, dar inima îți tresare cu putere, e un sentiment ciudat, dar plăcut.

În acea cutiuța mică, neatrăgătoare, ați regăsit momente din trecut, prezent și viitor, toate s-au contopit și pentru o clipă ați depășit barierele timpului, poate a fost real, poate a fost doar un vis tot ce ați văzut acolo. Dar doar în voi doi stă puterea de a transpune gândurile în prezent, de a face distanțele să dispară, de a transforma cuvintele în emoții, atingerea timidă în sărut pasional. La voi se află cheia cu care puteți deschide de fiecare dată lacătul cutiuței cu sentimente. 

Niciun comentariu: