joi, 12 martie 2015

Salt în gol

Este acolo să-ți ofere curajul să te arunci în hăul speranțelor pentru a reuși să simți gustul victoriei, să știi că poți mai mult, să fii cea mai bună variantă a ta din prezent. E gată să îți spună o vorbă potrivită și să te ajute să-ți învingi teama de înălțimile dezamăgirilor, să pășiți amândoi pe marginea prăpastiei fără să vă gândiți să renunțați unul la altul.

El e plasa ei de siguranță, e mâna care o va ajuta să se ridice atunci când va cădea, e suportul moral care o va face să vrea să încerce iar. E persoana pe care o va susține mereu, o să fie acolo chiar lângă ea și nu o va lăsa să-i fie frică de nimic. Deoarece pentru a fi fericit nu e nevoie să fii o persoană extraordinară, e suficient să găsești o inimă pură care să bată la fel cu a ta. Va pluti în aer și va simți pentru puțin timp că poate zbura ca mai apoi să alunece în brațele lui și să se simtă în siguranță.

E relația în care ai curaj să sari în gol pentru că ai încredere în partener că va fi acolo pentru tine, chiar și atunci când fizic nu e, mai ales atunci. Două entități libere să exploreze totul în jurul lor, să descopere iubirea, suferința, speranța, să trăiască!

Niciun comentariu: