luni, 2 martie 2015

Dragostea nu se măsoară în ani

Niciodată anii nu vor valida o relație dintre doi oameni, nu va fi suficient, ei vor fi doar martori ai momentelor speciale dintre ei. Mulți sunt mirați când aud diferite persoane că se despart după 5 sau 10 ani, e ca și cum după un număr de zile împreună ei sunt sortiți să fie nefericiți, trebuie să perpetueze în greșeli, să se chinuie continuu în a face lucrurile să meargă, în a se convinge singuri să mai dea o șansă.

Iubirea nu are nevoie de timp, în schimb oamenilor le trebuie, vor să fie convinși că o să fie respectați, prețuiți, înțeleși și îmbrăcați în dragoste sau poate că nu vor să dezamăgească persoana de lângă ei. Dacă teama îți intră în inimă sentimentele sunt pătate, nu le mai poți curăța, dacă ești într-o relație toxică și speri că lucrurile vor deveni mai bune, nu se va întâmpla deloc așa, va interveni despărțirea mai devreme sau mai târziu. Dacă îți e frică să începi o nouă relație cu o persoană probabil ea nu e potrivită pentru tine, dacă ar fi fost nu ai mai fi stat pe gânduri. Trebuie să evadezi din labirintul enigmelor și să începi să fii tu.

Nu contează anii pe care îi ai împreună cu persoana iubită ci momentele frumoase pe care le-ați trăit unul lângă altul. Întrebarea de câţi ani sunteţi împreună mi se pare irelevantă, în schimb dacă pui pe cântar momentele în care ai simţit că eşti iubit şi clipele în care nefercirea te-a făcut să fii singur şi incomplet ar trebui să ai răspunsul mult dorit. Acela de a pune punct sau virgulă acelei relaţii. Dragostea nu se măsoară în ani ci în colecţia de zâmbete, de îmbrăţişări, de priviri, de vorbe şi săruturi pe care le-au adunat doi oameni. 

2 comentarii:

Maria spunea...

Ti-am gasit blogul la yoji si pot spune ca am citit cateva articole, dar acesta este chiar interesant. Ai perfecta dreptate, dragostea nu se masoara in ani, se masoara in momente si clipe frumoase petrecute de persoana aleasa.

Reduceri haine online spunea...

pai oarecum as spune ca se masoara in ani. sau mai bine zis o dragoste adevarata este egala cu o viata langa acea pesoana. acelea sunt iubirile reale care nu le poti masura nicicum.