marți, 17 februarie 2015

Chiar avem nevoie de atâtea confirmări în viața noastra?

Când ajungi să stai de vorbă cu tine, să presupunem că există momente din acestea în viața ta, îți lipsește ceva? Oho, poate multe, poate prea puține, poate nimic. Dar din moment ce ești doar tu cu tine în acest monolog în tandem...nu contează, pentru că nimeni nu vede nimic, nimeni nu te poate judeca. Ești în culise înainte de a intra pe scena pe care ți-ai dorit mereu să fii și publicul privește în altă parte...ce ușurare, ai un moment doar al tău până să intri și să-ți spui superficial rolul.

Totul devine mai complicat când alegem să alergăm continuu după validări din partea unor persoane neimportante. DA! Ai citit bine, sunt oameni în viața asta, pe care o să-i întâlnești, poate chiar o să stai ani cu ei, dar care vor atârna pe cântar la fel de mult ca un necunoscut. Ele sunt persoanele pe care dacă le-ai cunoscut trebuie să le uiți cât mai repede, iar dacă nu, trebuie să te bucuri.

Astfel atunci când nu mai aștepți ca fiecare hotărâre de-a ta să primească like-uri, când momentele frumoase pot fi trăite doar în doi, fără share, când nu mai ai nevoie de un check-in anost care îți urlă singurătatea, ATUNCI poți spune că trăiești pentru tine. Viața este simplă, frumoasă și merită să fii puțin egoist, să ții de mână, să îmbrățișezi, să privești, să săruți și să fii TU.

Un comentariu:

Daniel spunea...

Nu știu despre cine e vorba, dar îmi place