vineri, 13 martie 2015

Gesturi mărunte

Întotdeauna faptele au contat într-o relație, cuvintele sunt destul de importante dar trebuie să nu rămâi blocat în sfera vorbelor dulci și atât. Cel care iubește acționează, surprinde, se bucură, pasivitatea nu-l caracterizează prea mult timp. Pentru că deși poate părea așa, relația dintre doi oameni nu stagnează, ea este într-o continuă adaptare, schimbare și se modifică în mod constant.

Gesturile mici au stat la baza relațiilor mari, asemenea unui copil care se transformă pe zi ce trece în adultul de mâine. El are nevoie de multe lucruri pentru a se dezvolta optim, la fel cum este și o relație, mică și firavă la început, gata să se dărâme la cea mai neînsemnată adiere de vânt. Dar dacă ai grijă de ea, oferindu-i tot ce are nevoie, fiind tu, iubind, susținând, înțelegând și ajutând pe cel de lângă tine, sunt șanse mari să devină ceva care să-ți ofere echilibru și satisfacție constant.

Momentele frumoase se vor aduna în timp, zâmbetele și lacrimile vor fi și ele acolo, dar umbra nu va poposi prea mult pentru că soarele este prea puternic pentru a lăsa norii să se adune pe cerul iubirii prea mult timp. Și astfel îți vei da seama că între toate momentele de veselie, de discuții lungi, de certuri mici și stupide și între toate glumele dintre voi, v-ați îndrăgostit unul de celălalt.

Un comentariu:

Ciprian Lospa spunea...

Vin, problema este sa nu ai momente frumoase pe viitor.