joi, 19 februarie 2015

Mai aproape decât crezi

E interesant că mulți cred sau mai bine zis speră că dragostea lor adevărată e mai aproape decât ar crede ei. Dar din păcate ce stă prea mult ferit de razele blânde ale soarelui, în umbra fricii, se ofilește înainte de a da șansa să evolueze ceva, orice. Astfel se înalță un zid, care se construiește pe zi ce trece prin lipsa acțiunii, DA! într-adevăr pseudo-partenerul va fi foarte aproape, dar nu suficient.

Dacă speri prea mult, dacă deja iubirea ta cu persoana pe care o vezi și nu iei contact cu ea se dezvoltă mai mult în imaginația ta, unde tu ești propriul regizor, dar unde îți e teamă să fii protagonist, nu e deloc bine. Pur și simplu ți se pare că mergi pe drumul care te va duce la partener, dar nu faci decât să te minți, să-ți găsești scuze, să amâni. Din păcate nu faci altceva decât să reprogramezi o potențială poveste de iubire într-un regret tardiv. 

Cel ce e capabil să țină la tine și să te iubească așa cum meriți, poate e în jurul tău, dar nu e suficient de aproape încă, dacă ar fi fost, voi doi ați fi împreună acum. Cei care sunt lipiți de tine în prezent sunt oameni minunați altfel nu ar fi ajuns așa aproape de sufletul tău, dar nu au materialul persoanei pe care o aștepți cu adevărat. Omul pe care ți-l dorești poate fi mai aproape decât crezi...dar încă mai are de făcut câțiva pași spre TINE.


Niciun comentariu: