luni, 23 februarie 2015

Au pornit la drum

Și-au eliberat strânsoarea palmelor în care parcă se năștea un univers și au plecat singuri fiecare alegând o cale, unde probabil vor găsi alte răspunsuri ale acelorași întrebări răsunătoare. E o călătorie pe care trebuie fiecare să o facă separat pentru a fi împreună, pentru a se întoarce aceeași oameni, dar mult mai siguri pe prezent, pe viitor, pe ei. Deși fizic nu sunt uniți, niciodată nu au simțit nevoia de prezenta celuilalt doar la nivel tangibil, a fost mereu mult mai mult de atât. Ei erau diferiți când se priveau, dar atât de comuni văzuți din exterior.

Amândoi au speranță în suflet acum, dar se vor întoarce cu certitudinea de care aveau nevoie sau nu vor mai reveni niciodată. Două jumătăți despărțite pentru a-și căuta perfecțiunea, iluzia de a se vedea întregiți, înțeleși, compleți. Ce paradox, că tocmai distanța va rezolva o problema care trebuie să îi apropie sau nu, fiindcă ea este singura variantă spre a nu regreta, a nu le părea rău mai târziu.

I-a rămas fiecăruia visul acela în care nu trebuia să facă nimic, trebuia doar să fie prezent, fără să demonstreze ceva celui de lângă el, acolo era totul perfect, dar e doar o clipă, prea puțin pentru o viață. Mai multe momente frumoase nu-ți garantează prezența fericirii și iubirii în anii ce vor urma. Cert este că au pornit la drum, El și Ea, dacă finalul îi va surprinde împreună doar ei pot ști răspunsul, până atunci călătoria asta e făcută să continue.  


Niciun comentariu: