sâmbătă, 20 august 2011

Real Steel

O dramă despre un sport ce a devenit hi-tech, boxul, plasată într-un viitor apropiat, în care roboţi cu aspect umanoid luptă pentru distracţia publicului.

Hugh Jackman interpretează rolul unui fost luptător ce a pierdut şansa la titlu în momentul în care boxul între oameni devine un sport ilegal, deoarece este prea violent iar luptătorii din ring sunt înlocuiţi de roboţi de o tonă în greutate şi 2,5 metri înălţime, ce preiau acţiunea ringului de box. Charlie Kenton trebuie să supravieţuiască în această lume nouă a sportului. El căştigă atât cât să poată achiziţiona roboţi uzaţi în încercarea de a pregăti unul care să câştige titlul la această nouă categorie de box. Cu ajutorul fiului său nelegitim - Max , vor descoperi un robot care pare a câştiga mereu, iar acest lucru le dă speranţe pentru a ieşi învingători în luptele dintre roboţi. Aşa cum mizele cresc în luptele din ring, în ciuda sorţii, Charlie şi Max primesc o ultimă şansă de a reintra în cărţi.
Sursa: www.cinemarx.ro

6 comentarii:

mateo spunea...

85% dintre cei care au votat vor sa mearga sa vada filmul pe Rotten Tomatoes si sincera sa fiu si mie imi place ideea filmului

razvan spunea...

imi place ideea, cred ca o sa imi placa

Dan spunea...

iubesc filmele cu roboti:x

Nicu spunea...

genial, robotii sunt preferati mei, sbis ast filmul

Narcis spunea...

suna a film tare misto, lupte cu robotim trebuie vazut

blueberry spunea...

super filmul, suna promitator si eu cred ca orice film cu roboti e "de vazut"