sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Revelionul in tara

Focsani-Cine s-ar fi asteptat ca orasul Focsani sa fi avut unul dintre cele mai scumpe Revelioane publice din tara care a costat 100.000 de euro. Desi autoritatile au tinut secret programul evenimentului si identitatea artistilor, acum deja stim ca pe scena au fost nume cunoscute precum Arsenium, Alexandra Ungureanu & Crush, De la Vegas etc.
Buzau-La petrecerea din aer liber din Piata Dacia a cantat Mihai Margineanu, trupa Hora si multi alti artisti buzoieni precum Mario Buzoianul.
Timisoara-Timisorenii au avut parte anul acesta de un Revelion cu bataie la tobe in Piata Victoriei. Capul de afis pentru concertele din noaptea dintre ani a fost celebra trupa Sistem, de asemenea si Celia a distrat publicul.
Pitesti-Desi a fost singurul oras din Arges care a organizat un spectacol, oficialitatile au invitat trupe precum Taxi si Compact, dar au oficiat si 13 cununii civile.
Ploiesti-Municipalitatea a invitat sa cante pe Hara, Heaven si Connect-R. Capul de afis al petrecerii a fost formatia Iris, care a concertat imediat dupa mierzul noptii.

7 comentarii:

marada spunea...

La multi ani si sa ti se implineasca gandurile bune!

Boogie spunea...

La multi ani si sa ai un an mai bun decat precedentul.

andrew spunea...

unde stau eu nu a fost cine stie ce eveniment... artificii, petarde, bere, sampanie :)) nimic neobisnuit :)

George spunea...

Lasa, noi sa fim sanatosi...stii vorba tot raul spre bine :P

marian Valentin spunea...

asa e, bv lor, noi sa fim sanatosi! ;)

elena marin-alexe spunea...

Buna Georgel si multumesc pentru vizita si aprecieri.
Fotografia este din Focsani?

George spunea...

Din pacate nu este din Focsani.