joi, 26 februarie 2015

Nu ai de ce să suferi

Când iubești persoana potrivită nu ai de ce să suferi, dacă se întâmplă asta, ceva nu e în regula, cele doua jumătăți ale întregului nu se potrivesc perfect și continuarea nu ar face decât să scoată și mai mult la suprafață urâțenia chipurilor bine ascunse sub măștile groase pe care le poartă cei doi.

În camera goală ei se priveau fără să scoată un sunet, dar gândurile bubuiau pereții tăcuți care aveau acum umbre stranii ce parcă descriau o mișcare alambicată. Ea se temea, iar el i-a strâns mâinile la pieptul său, a făcut-o să înțeleagă că este acolo pentru ei doi. A plecat apoi spunându-i că în iubire doi sunt unul singur, iar ea a rămas să se gândească, camera a devenit și mai întunecată, agravând mai mult incertitudinea din adâncul ei.

Iubirea e făcută să mângâie sufletul, în niciun caz să-l rănească. Dacă cel pe care îl iubești te întristează, te face să speri că se va schimba, ca va fi altcineva decât e în prezent, ca te simți singur deși ești în doi, îți face chipul să fie brăzdat de lacrimi amare nu e persoana cheie. Poți să încerci să faci minuni dar totul se va termina și nu ai de ce să suferi ci să fii bucuros că acum știi că trebuie să cauți în alt loc. Acel partener autentic al tău îți va desena mereu un zâmbet pe chip, te va face să te simți special chiar dacă ți se pare că ai cea mai proastă zi și te va aștepta oricât ar dura călătoria, va fi acolo la final.

Niciun comentariu: