duminică, 2 ianuarie 2011

Cele mai brutale initieri in Mafie

1. Initierea prin bataie cunoscuta si ca "Actul de Iubire". Pentru a demonstra ca merita sa fie acceptat de clan, cel care se inscrie trebuie sa indure o bataie severa de la un grup de membri. In unele randuri, loviturile sunt date chiar cu bate de baseball sau alte obiecte contondente. Multi scapa doar cu taieturi si vanatai, dar exista si cazuri de persoane care au murit in timp ce erau initiate prin bataie.
2. Viol. Pana si cele mai violente grupari nu includ bataile asupra femeilor in ritualurile de initiere, motiv pentru care au schimbat abuzul fizic cu cel sexual. O femeie poate fi astfel obligata sa intretina relatii sexuale cu membri ai clanului. In cazuri extreme, unele femei sunt obligate sa faca sex cu membri bolnavi de SIDA pentru a li se permite accesul in grupare.
3. Gauntlet - Va mai amintiti imaginile de la meciul de Cupa dintre Rapid si Steaua cand jandarmii s-au asezat pe doua randuri si i-au lovit de pe ambele parti pe huligani? Pentru cei care aspira la a intra in Mafie poate fi un ritual de initiere. In acest context, scopul e sa ajungi la capat fara sa cazi din picioare sau in alte variante, de a-ti gasi prin lupta drumul in afara unui cerc.
4. Ruleta Ruseasca - in aceasta initiere, potentialul membru trebuie sa participe intr-un joc de Ruleta Ruseasca. Se ia un pistol, in mod clasic un Magnum .44. Acesta este incarcat cu un singur glont, butoiasul este invartit si pistolul este pus la cap si este apasat tragaciul. Daca ai noroc sa nu te impusti cu singurul glont de pe teava, intri in gasca.
5. Crima la comanda - Devotamentul si loialitatea fata de o grupare sunt testate atunci cand ucizi pe cineva la comanda. Cel putin asta spun liderii de clanuri ce le cer "aspirantilor" sa ucida pe cineva pentru a isi termina procesul de initiere. De cele mai multe ori victima face parte dintr-un clan rival.
6. Captureaza steagul - Pare ceva desprins dintr-un joc video, doar ca se intampla in realitate si e deosebit de brutal. Proba este asemanatoare cu cea Gauntlet, esti singur impotriva tuturor, singura diferenta fiind ca trebuie sa capturezi un steag pentru ca bataile sa se opreasca.
7. Elibereaza-l pe Hoover - similara cu proba anterioara, doar ca aici miza este sa ridici 6 monede de 1 cent de pe pamant. Cam greu cand in tot acest timp incasezi o bataie sora cu moarta.
8. Pumnul in piept - dintre toate formele de bataie prezentate, aceasta poate fi cea mai letala. Un singur pumn, bine plasat in piept de la cel mai masiv membru al gruparii. Daca supravietuiesti, esti integrat, dar multi tineri au sfarsit rau dupa o asemenea incercare.
9. Initierea prin politist - este cea mai riscanta si cea mai rara. Practic este vorba tot de o crima la comanda, doar ca victima este un membru al fortelor de ordine. Cei vizati sunt de obicei politistii incoruptibili, dar chiar si-asa procedura este rara tocmai din cauza riscurilor implicate.
10. Furt. Tanarul aspirant este lasat fara nicio unealta si obligat sa fure un "trofeu", de cele mai multe ori o masina. Astfel acesta demonstreaza ca merita sa faca parte din grupare.

5 comentarii:

marian Valentin spunea...

putin cam dure! :)

Catalin spunea...

Asta numesti tu brutal?!Glumesc!Mafia e mafie,ce sa mai...

Pato Basil spunea...

Stiam ca asa se practica, dar de sa fii biban inseamna sa induri mistocariile celor care sunt deja membri.. cel mai bine este sa fii fondatorul!

George spunea...

e bine sa fii fondator, dar stii si tu...nu poti sa le ai pe toate:P

Pato Basil spunea...

Totul sau nimic!!!