sâmbătă, 14 februarie 2015

Ziua îndragostitului anonim!

E ziua aceea în care apeși butonul de iubire, fără să-ți pese de consecințele ce vor urma mâine. Poate fi Valentine's Day, poate fi ziua de Dragobete ori chiar ziua când v-ați cunoscut. Te poți întreba de ce aveți nevoie de un moment anume stabilit pentru a vă declara dragostea, de ce trebuie să existe o dată anume? Această convenție este pentru cei ce nu mai iubesc, cei ce sunt într-o relație moarta, cei ce vor să păstreze aparențele, ei trebuie să-și amintească acum că sunt într-o relație de ani de zile. Să privească ochii care altă dată ofereau toate răspunsurile...să-i privească și să-i șteargă de praful abandonului sentimental. 

Dar TU nu ai nevoie de asta, tu iubești și nu ești genul care se va expune, dragostea e pentru doi, nu e loc de alte persoane în plus. Tu iubești pe cel care poate nu e fizic lângă tine, dar care este mereu acolo când contează, care îți întinde mana când ai căzut, care te strânge în brațe când ești descumpănit, când nu te aștepți să fie acolo EL va fi. 

Ziua  îndrăgostitului anonim este în restul zilelor care nu sunt menționate nicăieri, care nu contează pentru nimeni decât pentru voi doi. E ziua îndrăgostitului fără nume, care nu așteaptă să se alinieze cu o iubire superficială, care își declară dragostea zilnic prin gesturi prea mici, dar care fac diferența. E timpul VOSTRU!



Niciun comentariu: