luni, 22 septembrie 2008

Fenteaza raceala


Te-a prins raceala? E clar! Te asteapta o stare nashpa, cu febra, dureri de cap si nas infundat. Te duci la medic, tine o saptamana. Nu te duci, tine sapte zile. Dar, decat scenariul acesta neplacut, iti propunem varianta smart: fenteaza raceala! Sau, mai exact, blindeaza-te cu un sistem imunitar infailibil, din spatele caruia sa-i razi in nas. Iar pentru asta poti sa te bazezi pe cativa aliati de nadejde.

• Echinaceea: o planta celebra pentru imunitate. O gasesti si sub forma de capsule sau picaturi, Echinaid spray sau solutie de la ESI. Ideala pentru imunizarea impotriva gripei, racelii sau infectiilor ORL.

• Vitamine: cele mai importante in lupta contra infectiilor de orice fel. Incearca Natura Mix cu Ginseng de la Aboca. Este o formula concentrata de vitamine si minerale naturale care iti garanteaza o imunitate brici.

• Propolis, polen si miere de albine: produsele apicole nu trebuie sa-ti lipseasca din casa, dar cu atat mai mult in timpul sezonului rece. Iar o lingura de polen dis-de-dimineata Propolbaby de la ESI. Sunt tablete masticabile cu Propolis, Echinacea si Lapte praf cu gust de fragi.

• Ginkgo Biloba: este unul din cele mai bune leacuri pentru tulburari circulatorii. Imbunatateste fluxul sangvin la nivelul creierului, al retinei, precum si la nivelul mainilor si al picioarelor, cand acestea sunt mai tot timpul reci. De exemplu in produsul Ginkgo Biloba Princeps Remedia.

• Anti-stres: se stie ca stresul prelungit il face pe organismul tau sa “lase garda jos”. Nu lasa stresurile sa te copleseasca si incearca, de exemplu, Natura Mix No Stress de la Aboca, o formula inovatoare cu actiune specifica antistres.

• Condimente: adauga scortisoara sau piper negru (in ceai sau chiar in bauturile mai tari) care iti vor creste imunitatea; de asemenea fructele de macese folosite sub orice forma pot face minuni; la fel si catina sub forma de capsule sau sirop, poate deveni un aliat puternic impotriva virusilor.

• Remedii homeopate (gen oscilococcinum): o doza in fiecare saptamana, incepand cu jumatatea lunii octombrie pana la jumatatea lunii aprilie, poate preveni sindromul gripal.

• Vaccinul anti-gripal: l-am lasat la urma fiindca sunt de preferat metodele naturale. Daca nu ti-e frica de ace, poate fi o solutie. Trebuie sa stii totusi ca eficacitatea lui nu e 100% garantata. Un vacin contine doar cateva tulpini de virusi, ori acestia sunt mult mai multi si poti avea ghinionul sa te intalnesti cu unul la care n-ai fost imunizata. In plus virusii au si prostul obicei sa se “deghizeze” (sa se modifice genetic) asa ca, chiar un tip la care teoretic erai imuna sa-ti faca viata grea.

Un comentariu:

Tudor spunea...

Ginkgo Biloba Princeps pute-ti gasi si pe Farmacie-ieftina .ro cu o reducere de 20%